Over VISS-IS

Welkom op mijn website. U bent op zoek naar iemand die u kan helpen met uw verbouwing. Dan bent u hier op het juiste adres. Ik zal u wat meer over mij vertellen. Ik ben altijd al, zoals dat heet, een handige harry geweest. Ik denk in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden en denk graag met u mee.

Na mijn basisopleiding ben ik gestart als loodgieter en daarnaast heb ik mijn eigen huis gebouwd. Soms loopt het raar in het leven en belandde ik in de verzekeringen. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan, maar bleef klussen bij vrienden en familie. Tot ik op enig moment merkte dat verzekeringen mij niet meer gelukkig maakt en ik de stap heb gemaakt om te gaan doen wat ik het leukst vind.

Op mijn site vindt u een paar foto's van zaken die ik geplaatst en gemaakt heb. Mocht u meer vragen hebben, kunt u contact met mij opnemen via de contact-button. Ik kom vrijblijvend bij u langs en kunnen we bespreken wat uw wensen zijn.

Tot snel?!